Oro kondicionierius – geresnei Jūsų gyvenimo kokybei!

Oro kondicionieriai – puikus sprendimas vasarai ir ne tik!
2021 4 gegužės
Kompensacija keičiantiems kieto kuro katilus į šilumos siurblius
2021 19 gegužės

Tinkamas namų vėsinimas kaitriomis dienomis be oro kondicionavimo sistemos yra paprasčiausiai neįmanomas. Siūlome rinktis tuos, kurie ne tik patikrinti laiko, tačiau ir inovatyvius bei garantuoja, kad oras namuose bus gaivus ir tuo pačiu įranga valdoma greitai ir paprastai.

Siūlome rinktis tokius oro kondicionierius, kurie ne tik vėsina, tačiau taip pat ir valo orą. Tokiu atveju kasdien kvėpuosite tik tyru oru, kuris teigiamai veikia Jūsų fizinę bei psichologinę sveikatą, galiausiai, galėsite džiaugtis neutraliu namų kvapu, išvengti virusų bei bakterijų, kurie sukelia įvairias ligas. Inovatyvus pasirinkimas tiems, kurie nori džiaugtis ne tik namų vėsa, tačiau ir švariu oru yra HTW pure light UV modeliai, kurie rūpinasi tiek Jūsų sveikata, tiek kasdienybės komfortu.

Taip pat inovatyvūs oro kondicionieriai yra tie, kurie veikia naudojant 7 sky technologiją. Juos galima rasti C&H įrangoje. Unikali 7 sky technologija tai: ACARO-CLEAN filtras, kuris pašalina erkutes iš kambario; ARGENTUM ION, kuris neutralizuoja mikroorganizmus; CATECHIN ABSORB – mažina virusų ir bakterijų aktyvumą; CHITIN PROTECT turi antimikrobinį poveikį; STOP FORMALDEHYDE – susidoroja su  formaldehidų pašalinimu, kurie kaupiasi ant baldų; SUPER VITAMIN C pasirūpina, kad patalpoje būtų reikalingas vitamino c kiekis; ir ECO FRESH – filtras, kuris valo orą.

Jeigu oro kondicionierius jau yra Jūsų namuose – tokiu atveju siūlome papildomai įsigyti oro valytuvus, kurie pasirūpins Jūsų būsto gaiva. Tai puikus pasirinkimas ne tik nuosavuose namuose, tačiau ir komercinio tipo objektuose, biuruose ir visur kitur – kur gaivus oras yra būtinybė.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *